Сериалы Netflix Нео

15 найпопулярніших шоу на Neflix за весь час

Сейчас читают: 583
vogue.ua

Щотижня на Neflix з’являються нові серіали, якими стримінгова платформа намагається справити враження на підписників. Однак, попри те, що в щоденному чарті десяти найкращих продуктів Netflix з’являється чимало різноманітних шоу, лише деякі з них займають бажане місце в списку найпопулярніших серіалів сервісу за весь час його існування.

Рейтинг вимірюється кількістю годин, які глядачі витратили на перегляд серіалу впродовж перших 28 днів після його виходу. У 2022 році на Neftlix відбулося кілька гучних прем’єр, зокрема нових сезонів серіалів «Озарк», «Дивні дива» та «Бріджертони».

Четвертий сезон шоу «Дивні дива» перевершив за кількістю переглядів більшість шоу завдяки тому, що вийшов у двох частинах: перша в травні 2022 року, а друга – у липні 2022 року.

І це, безумовно, вплинуло на те, що він став найпопулярнішим англійськомовним серіалом на Netflix. І хоч серіал «Дивні дива» зібрав понад мільярд годин переглядів, він усе ще не зміг посунути серіал «Гра в кальмара» з п’єдесталу найпопулярнішого шоу Netflix усіх часів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA