защита от солнца Нео

Експекто патронум! 10 санскрінів, якими можна користуватися весь рік

Сейчас читают: 357
vogue.ua

Усі дерматологи світу одностайно наголошують: правильний сонцезахисний засіб є ключем до здорового кольору обличчя та і взагалі для здоров’я шкіри.

Отже, пам"ятаймо правило: захист від сонця – не лише для літа. "Ультрафіолетове випромінювання є загальновизнаним фактором, що призводить до розвитку раку шкіри та фотостаріння, — каже дерматологиня-консультантка, докторка лондонської клініки Анджалі Махто. – Використання звичайного санскріну в щоденному догляді має як медичні, так і косметичні переваги для шкіри".

Але все не так просто, як ви думаєте. Обираючи правильний сонцезахисний крем, потрібно враховувати безліч чинників, від спектру (UVA та UVB) до фактору SPF, від текстури до формули – тому ми звернулися за порадами до експертів.

Існує два види санскрінів: хімічні та мінеральні. Обидва працюють завдяки суміші інгредієнтів, що фільтрують шкідливі UVA- та UVB-промені сонця. "Загалом, хімічні сонцезахисні фільтри поглинають ультрафіолетове світло та перетворюють його на тепло, а також містять такі інгредієнти, як октиноксат і авобензон, — розповідає доктор Джейсон Томсон, керівник медичного відділу Skin + Me. – Мінеральні сонцезахисні фільтри — це оксид цинку та діоксид титану, що відбивають і розсіюють ультрафіолетове світло, хоча нещодавні дослідження показали, що вони дійсно поглинають ультрафіолет, особливо коли їх мікронізують (перетворюють на менші молекули)".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA