люди Яке сьогодні свято

14 квітня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 773
liza.ua

Наближається 14 квітня — день багатий на різні свята, прикмети та звичаї. Розповідаємо, що чекає тебе в середу та кого слід привітати з днем ангела.Зміст матеріалу:Православна церква відзначає День Марії Єгипетської.

Народилась свята в середині 5 століття у Єгипті. В 12 років вона покинула батьків та відправилася в Олександрію. За молодості вела блудливе життя, поки не розкаїлася.Одного разу Марія разом з прочанами йшла до Єрусалима, але раптом на вході в Храм Гробу Господнього, вона раптом усвідомила, що вела неправильний спосіб життя.

З тих пір дівчина поселилася в пустелі, де майже півстоліття молилася та спокутувала гріхи, викорінючи гріховні бажання.В народі до Марії Єгипетської зверталися за захистом від поганого слова та псування.

Вона вважалася покровителькою жінок, що розкаялися.Також в День Марії Єгипетської треба бути стриманим в їжі та поведінці. А от жінкам рекомендується для захисту від лихослів’я інших людей провести рукою по своїм сідницям, а потім провести тією ж рукою

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA