Мода тренды 2021

Вже не в тренді: 5 речей, яких варто уникати цього літа

Сейчас читают: 207
cosmo.com.ua

Минулий рік достатньо протримав нас у власних будинках і життя в повсякденному одязі стало звичною справою. Наш гардероб вже не той, що був раніше, тому деякі тенденції заслуговують того, щоб їх сховали в коробку.

Пропонуємо добірку антитрендів, яких краще позбутися цього літа. Брюки paperbag  Брюки моделі paperbag пасують далеко не всім.

Завищена талія, зібраний в резинку пояс зі складками додадуть об`єму в стегнах і зроблять твій силует мішкуватим. Краще замінити їх брюками прямого суцільного крою з легкої тканини. Tie-dye Принт tie-dye вже кілька років присутній практично в кожному образі, тому очевидно, що цього сезону він поступово втрачає свою автентичність і зникає з колекцій відомих дизайнерів.

Натомість радимо робити ставку на мікс кольорів у стилі омбре або класичні принти (клітинка, смужка) у яскравому виконанні.  Футболка з лого  Тим, хто грішив великими логотипами брендів, прийшов час зупинитися і звернути увагу на лаконічні футболки класичного крою в базових кольорах, які

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA