місто Софія спорт Рекорд діти гімнастка місто Софія

12-річна українська спортсменка вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса: фото

Сейчас читают: 308
womo.ua

12-річна спортсменка з Одещини Софія Тепла вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Про це повідомила мама дівчинки Марина Тепла у Facebook. Читайте також: Заміна поліетиленових пакетів: школяр із Дніпра винайшов біополімер Софія виконала відтискання від підлоги в потрійній гімнастичній складці лише на руках: 21 раз за 30 секунд.

За словами мами дівчинки, у спробі було 23 рази, але перший Софії не зарахували. А одне відтискання на 16 разів визначили не повним. Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Читайте також: В Україні вперше провели дитині операцію на мозку з пробудженням: деталі та фото Зазначимо, що Софія Тепла також встановила світовий рекорд у лютому 2022 року.

Вона за 10,49 секунди подолала 20 метрів contortion roll, тобто прогнулася назад, поки ноги не торкнулися голови. The post 12-річна українська спортсменка вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA