Нео співачка

57-річна Ассія Ахат заявила про поповнення у родині: новому члену сім'ї треба цілодобовий догляд

Сейчас читают: 911
hochu.ua

Українська співачка та скрипалька Ассія Ахат (Інесса Баленко) поділилася радісною новиною. В зірковій родині відбулося поповнення, знаменитість представила на публічний загал свого домашнього улюбленця.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Ассія Ахат на своїй сторінці в Instagram опублікувала нову світлину разом с песиком породи мальтіпу.

Читати також Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших У нас в родині поповнення.

Кажуть, мати цуценя — те саме, що мати дитину. Ну, можу підтвердити, що це правда! Попрощайтеся з безперебійними марафонами Netflix та скажіть "привіт" цілодобовому моніторингу за цуценям,— написала Ассія.Прихильники приєдналися до привітань:У 1999 році вийшов перший сольний альбом Асії Ахат "Homo Novus", у якому скрипалька вперше виконала композиції, написані спеціально для неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA