Шерон Стоун зірки фігура шоубізнес акторка Шерон Стоун

65-річна Шерон Стоун у бікіні викликала фурор підтягнутою фігурою (ФОТО)

Сейчас читают: 987
hochu.ua

Популярна голлівудська актриса Шерон Стоун цього року відзначила 65-річчя, проте, як і раніше, перебуває в чудовій формі, її фігурі можуть позаздрити багато дівчат.

Нещодавно Стоун продемонструвала ідеальне тіло. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Шерон Стоун відноситься до того типу відомих людей, які за природне старіння і не соромляться вікових змін.

Проте артистка активно займається спортом і ретельно стежить за своїм харчуванням. Читати також Блейк Лайвлі показала, як виглядає її фігура через два місяці після четвертих пологів (ФОТО) На своїй сторінці в Instagram вона розмістила нове "гаряче" фото.

Зірка "Основного інстинкту" приміряла купальник Dolce & Gabbana з леопардовим принтом, який підкреслив  її пружні сідниці і пишний бюст. "До літа готова", — підписала вона знімок.Багатомільйонна армія шанувальників була в захваті від такого кадру: Читати також 38-річна Тіна Кароль знялася для журналу без укладки та макіяжу: як вона виглядає в житті (ФОТО, ВІДЕО) Раніше ми писали, що Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в короткій сукні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA