дружба душа

10 Б’ЮТІ-НОВИНОК ОСЕНІ: ЗВОЛОЖУВАЛЬНА ПОМАДА, ТУШ ДЛЯ ГІПНОТИЧНОГО ПОГЛЯДУ І ПАРНІ АРОМАТИ

Сейчас читают: 755
beauty.ua

На честь 135-річного ювілею компанії Avon знайомимо вас з її останніми новинками. Продукція бренду постійно оновлюється, з’являються нові креми, засоби для очищення та оновлення шкіри, декоративна косметика, а також аромати на будь-який смак.

Крім того, цього разу у дайджесті є сюрприз — про нього ми написали у кінці статті. Тож почнімо!Парфумована вода Maxima для неї та Maxime для нього з тонким шлейфом Сходу.

Пристрасний тандем, що бере початок в античному минулому. Жіноча версія Maxima наповнена квітковими нотами мандарина, з витонченим іланг-ілангом та неочікуваним шкіряним акордом.

У чоловічій версії Maxime переважають фужерні аромати кардамону, оливкового дерева та дуба. Поєднання ароматів, немов у танці, надихає на нові спільні відчуття, що кличуть до пригод, ніжності й кохання.Нова туш «Гіпнотичний погляд» від Avon — універсальна «зброя» приголомшливого погляду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA