Украина VISA UAnimals Украина

1,8 мільйона гривень на допомогу тваринам: результати акції “Лапка турботи”

Сейчас читают: 955
womo.ua

Мережа зоомаркетів MasterZoo та UAnimals за підтримки Visa оголосили результати благодійного проєкту “Лапка турботи”. Акція тривала з 21 лютого по 21 квітня, за які спільними зусиллями було зібрано 1 830 560 гривень для тваринок, що потребують опіки.

Згідно з дослідженням ініціативи Save Pets of Ukraine, внаслідок повномасштабного вторгнення кількість тварин в притулках та на утриманні зооволонтерів стрімко зросла — від 20 до 100%.

Як наслідок – зросли їхні потреби, особливо у кормах, ветеринарній підтримці та ліках. Щоб допомогти тваринам, мережа магазинів MasterZoo (входить до складу Suziria Group) та UAnimals за підтримки Visa провели другу хвилю благодійного проєкту “Лапка турботи”, закликаючи всіх українців долучитися до ініціативи.

Кожен охочий міг зробити свій внесок, придбавши благодійну наліпку “Лапка турботи” в мережі зоомаркетів або інтернет-магазині за 10 грн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA