допомога

Допомога дружинам загиблих військовослужбовців: як отримати безоплатну психологічну допомогу та виплати

Сейчас читают: 890
womo.ua

Життя в країні під час повномасштабної війни неможливо порівняти з якимись життєвими перешкодами, які хвилювали нас до 24 лютого.

Кожен з нас по своєму переживає біль та страх, але є люди у яких війна забрала найголовніше — кохану людину. Жінки воїнів залишились сам на сам зі своїм горем, заплативши найвищу ціну за наше майбутнє.

Саме тому, була створена благодійна організація «Ми поруч», яка займається допомогою дружинам загиблих військових. Основне завдання БО — зробити все можливе, щоб повернути жінок до звичного життя. «Ми поруч» надає допомогу у вигляді психологічної підтримки, юридичних консультацій та матеріальної допомоги.

Кожній жінці, яка звертається за допомогою надається повний курс терапії з психологом. Проходження процесу прийняття втрати близької людини є складним випробуванням для будь-якої людини, тому кваліфіковані психологи будуть опорою та підтримкою на цьому важкому шляху.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA