кинофестиваль трейлер фільми кіно кіновиробництво кінопремія документальний фільм

«Звідки куди»: у Британії покажуть документальний фільм про евакуацію українців

Сейчас читают: 710
womo.ua

На головному документальному кінофестивалі Великої Британії Sheffield DocFest покажуть документальний фільм “Звідки куди” (Skąd dokąd/ In the Rearview) польського режисера Мачека Хамели, що розповідає про евакуацію українців на початку повномасштабної війни.

Про це пише Укрінформ. Читайте також: Український мультфільм «Мавка: Лісова пісня» стане мультсеріалом Стрічка “Звідки куди” візьме участь в  міжнародному конкурсі, на якому представлено лише 9 фільмів.

Покази фільму пройдуть 15-17 червня. Читайте також: Український фільм «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко отримав престижну нагороду: деталі Додамо, Sheffield DocFest — це головний кінофестиваль документального кіно у Великій Британії, він проходить щороку у червні у місті Шефілд.

Цьогоріч відбудеться святкування 30-річчя фестивалю. Він триватиме з 14 по 19 червня. The post «Звідки куди»: у Британії покажуть документальний фільм про евакуацію українців appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA