Україна місто Київ Концерт жінки знаменитості дозвілля Україна місто Київ

Оля Полякова презентує перший українськомовний альбом золотих хітів

Сейчас читают: 687
womo.ua

17 січня українська співачка святкує свій 45-й день народження. З цієї нагоди у студії радіостанції «Люкс ФМ» відбудеться презентація першого повністю українськомовного альбому хітів «100% UA».

Уперше live-версії давно знайомих пісень Оля Полякова представила торік на концерті у КВЦ “Парковий”. Тепер новий альбом об’єднає популярні треки: «Королева ночі», «Ей, Секундочку», «Чарівні очі», «Рай на землі», «Номер один», «Танцюю, як в останній раз» та «Шльопки». Читайте також: Серед зимових свят згадуємо українські народні пісні Крім цього, співачка вперше відсвяткує день народження в ефірі Lux FM.

Як радіоведуча вона візьме участь у спеціальному онлайн-марафоні, мета якого — зібрати кошти для 53-ї бригади медичної роти.

Раніше співачка вже передавала представникам бригади евакуаційний реанімобіль. Оля Полякова під час концерту у КВЦ «Парковий» Під час марафону Оля Полякова спілкуватиметься зі слухачами у прямому ефірі та зустрічатиме гостей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA