бренд День святого Валентина українські бренди бренд одягу бренди одягу бренди

Український бренд W8LESS присвятив нову колекцію одягу коханню: фото

Сейчас читают: 639
womo.ua

Український бренд W8LESS, на чолі з Анною Шаш, презентує нову колекцію одягу присвячену коханню, яка вже стала традиційною та щорічною.

В цьому році Love collection розкриває тему кохання через увагу до рідних міст,  де ми закохуємося, живемо, творимо… Як і кожен з нас, W8LESS, має свої знакові місця в Україні, що лягли в основу наймасштабнішого відео-кампейну з використанням доповненої реальності. Читайте також: Що подарувати на День святого Валентина: ідеї подарунків на будь-який смак та гаманець Головною ознакою Love collection стали напівпрозорі тканини та джинс, серця з фатину та неопрену.

Обʼєм та багатошаровість створюють незвичну візуальну ілюзію, якою бренд прикрасив знакові місця в Києві, Львові та Одесі. Лімітована лінійка має як практичні речі на кожен день: спортивні світшоти, джинси, так і привабливі топи та боді, які допоможуть знайти кохання. Читайте також: Love Season!

Бренд Cultnaked випустив колекцію латексного одягу з обʼємними серцями: фото І ще пару слів про наш наймасштабніший відео-кампейн з використанням доповненої реальності — він торкає серце наших спогадів про важливі моменти з життя бренду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA