Германия бренд День святого Валентина українські бренди одяг бренд одягу бренди одягу Германия

Модний День святого Валентина: які бренди випустили святкові колекції до 14 лютого

Сейчас читают: 527
womo.ua

Завтра, 14 лютого 2024 року, відзначається свято всіх закоханих — День святого Валентина. До такого яскравого та романтичного свята українські бренди презентували свої святкові колекції, про які ми сьогодні вам детальніше розповімо.

Ми зібрали добірку українських брендів, які випустили колекції одягу, аксесуарів, прикрас та білизни до Дня всіх закоханих. Також ви можете деякі речі з колекцій подарувати своїй другій половинці. Читайте також: Утеплюємося з українськими брендами: нові колекції зимових речей Українські бренди, які випустили нові колекції до Дня святого Валентина-2024 german Напередодні Дня всіх закоханих український бренд german презентував символічний дроп речей, котрі стали продовженням попередньої базової колекції Core.

Темою святкового дропу став пекучий пломінкий вогонь, який може як обпікати та спалювати, так і дарувати приємне тепло та світло. Usual Спеціально до Дня Святого Валентина бренд презентував новий міні-дроп унісекс речей.

В дропі кожна річ підійде як для неї, так і для нього. В колекцію додали бестселер покупців оверсайз лонгслів в нових кольорах — пудровому та шоколадному, базове худі, зіп світшот, два цупких бавовняних шопера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA