Vivienne Westwood Warner Bros акторка фільм кінопрем'єра Барбі Марго Роббі Vivienne Westwood

Знайдіть відмінності: Марго Роббі відтворила образ Барбі 60-х (ФОТО)

Сейчас читают: 659
hochu.ua

Напередодні виходу фільму “Барбі” Марго Роббі представила серію образів, натхненних популярною однойменною лялькою від Mattel.

На лондонській прем’єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square актриса вибрала вбрання Барбі “Зачарований вечір” 1960-х років.Актриса була одягнена в пастельно-рожеву атласну сукню від Vivienne Westwood з трояндою на стегні.

Вбрання включало величезний комір, спущений з плечей, та ефектний шлейф. Завершували ляльковий ансамбль прозорі туфлі на підборах, перловий чокер та довгі білі рукавички.

Волосся Роббі вклала у хвіст та зробила денний макіяж з ніжно-рожевою помадою. Читати також Let's Go Party! Коли вийде фільм "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: ebay.com.auНагадаємо, що “Барбі” - комедійний фільм, заснований на однойменній іграшці від Mattel.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA