амулет тварини

Ведмідь, коник чи жаба: знайдіть свій тотем за датою народження

Сейчас читают: 250
hochu.ua

Кожна людина має свою тварину-покровителя. Вона захищає від злої енергетики, заздрісників та притягує благополуччя. Раніше ми писали про щасливі кольори для знаків Зодіаку, а тепер розкажемо про тотемних тварин.Наші пращури вірили, що тотемна тварина чи птах впливає на характер і долю людини, пише rbc.ua.Він мудрий, ціленаправлений та сильний.

Має внутрішню гідність, часто буває наставником та авторитетом. Читати також Не заблукають і виведуть інших: ці знаки Зодіаку — справжні лісники Дисциплінована, впевнена у собі та вміє досягати цілей.

Ця тварина знає, як здійснити свої мрії.Ворона допомагає добрим, чесним людям. Ця тварина любить саморозвиток, нові навички та мудрість.Ця тварина — для чутливих, емоційних та закоханий.

Вона захищає тих, хто живе серцем, допомагає іншим та має нерозділене кохання. Читати також Зірки бібліотек: ці знаки Зодіаку — фанати читання Жаба любить стабільність і порядок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA