Олена Зеленська Сша Катар Стиль образ Олена Зеленська Сша Катар

Яскрава і стильна: Олена Зеленська замилувала новим образом у незвичайному діловому костюмі (ФОТО)

Сейчас читают: 818
hochu.ua

Сьогодні, 31 липня, на сторінці Олени Зеленської у Facebook з'явився новий допис, в якому вона розповіла про пріоритетний проєкт її Фундації з будівництва укриттів для шкіл, щоб забезпечити безпечний початок нового навчального року.Зокрема мова йшла про запропоновану у цьому напрямі співпрацю Прем’єр-міністру, міністру закордонних справ Держави Катар Мухаммаду бін Абдулрахману Аль Тані.

Це перший катарський очільник уряду, який відвідує Україну з часу встановлення дипломатичних відносин між Україною та Катаром у 1993 році.Фото: @olenazelenska.official Читати також Біла з чорною вишивкою: Олена Зеленська продемонструвала нову вишиванку (ФОТО) Відмітимо, що раніше Катар надав нашій країні гуманітарну допомогу, переказавши МОЗ України 5 млн доларів США.

Крім будівництва укриттів, Катару також запропонували долучиться до ще одного нагального проєкту Фундації - відбудови Ізюмської лікарні.

Так, щоб зруйнований та розкрадений окупантами заклад знову міг повноцінно допомагати 100 тисячам місцевих жителів, Фундація вже виділила 600 тисяч доларів на відновлення чотирьох операційних.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA