образ фотошоп Барбі

“Де м'який пузик?”: Арестович приміряв на себе образ Кена і насмішив Мережу (ФОТО)

Сейчас читают: 623
hochu.ua

Комедійний фільм “Барбі”, заснований на однойменній іграшці від Mattel, змусив весь світ перефарбуватися у рожевий колір. Так, відомі бренди присвячують культовій ляльці нові колекції, а користувачі соцмереж діляться світлинами у її образах.

Не виключення й українські знаменитості. Так, нещодавно колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович спробував себе у ролі Кена.

Читати також Арестович показав свій холодець на пузі: головний краш українок уже не той (ФОТО) На своїй сторінці у Facebook Арестович опублікував світлину Кена, попередньо за допомогою програм з редагування фото замінивши його обличчя своїм.

Сходив на «Оппенгеймера»,- прокоментував світлину колишній радник.Фото: @alexey.arestovich Читати також Як у Барбі: гламурні деталі для вашого інтер'єру (ФОТО) Підписники Олексія відреагували на публікацію низкою жартівливих коментарів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA