актор війна в Україні новини

Зірка українських серіалів Гліб Михайличенко втік до росії, хоча раніше допомагав ЗСУ

Сейчас читают: 520
hochu.ua

Український актор Гліб Михайличенко від початку російського вторгнення допомагав українській армії, однак тепер спливла інформація, що чоловік втік до Росії.

Зірка київського Театру юного глядача на Липках і багатьох телесеріалів вирішив наповнити свій гаманець кривавими рублями. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Спочатку повномасштабної війни Гліб Михайличенко виступав для бійців ЗСУ і всіляко їх підтримував.

Але останнім часом про актора було мало що чути, а причиною тому став ймовірний переїзд до країни-агресора. Так, режисер Олександр Жила розповів у своєму Facebook, що Михайличенко почав працювати на російську компанію, яка спеціалізується на створенні інтерв'ю та інших комерційних відеороликів.

Ба більше, актор і сам знімається в рекламі цієї компанії. Читати також Без коментарів: на ICTV2 покажуть новий серіал з російським актором у головній ролі Своє невдоволення з цього приводу висловила і колега Михайличенка, актриса Римма Зюбіна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA