України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський місто Харків кафе Волонтёр харчування України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський місто Харків

Володимир Зеленський нагородив японського волонтера, який відкрив у Харкові безкоштовне кафе: фото

Сейчас читают: 343
womo.ua

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська вручили відзнаки «Національна легенда України». Про це повідомляє Офіс президента.

Зазначається, що відзнаки від президентського подружжя отримало вісім людей, серед яких був японський волонтер Фумінорі Цучіко.

Він відкрив кафе у Харкові, де організував безоплатне харчування містян. Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Додамо, що відзнаку «Національна легенда України» надають за вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров’я, активну благодійну та громадську діяльність, особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті вітчизни та служіння українському народові. Читайте також: Український шеф-кухар відкрив перший український ресторан у Вашингтоні Детальніше про безкоштовне харківське кафе та його власника Фумінорі Цучіко читайте тут.

The post Володимир Зеленський нагородив японського волонтера, який відкрив у Харкові безкоштовне кафе: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA