фотосесія новини шоубізнес

Зірка фільму "Щоденник пам'яті" виступила за бодипозитив — Рейчел МакАдамс показала неголені пахви (ФОТО)

Сейчас читают: 133
hochu.ua

Зірка фільму "Щоденник пам'яті", канадська кіноактриса Рейчел МакАдамс постала перед об'єктивом модного фотографа з мінімальним макіяжем, засвітивши неголені пахви.

Акторка наголосила, що вона на боці бодипозитиву і вважає, що дівчина сама має право обирати, який вигляд вона має, особливо, якщо це стосується її тіла.В інтерв'ю Bustle Рейчел поговорила про прийняття свого тіла і як з цим досвідом справлялася вона сама.

Зокрема, зірка Голлівуду згадала, як через 6 місяців після пологів вона знімалася у фотосесії для просування фільму 2017 року "Непокора".

Тоді МакАдамс хотілося показати, що жінка може мати розкішний вигляд на килимових доріжках, але водночас важливо не забувати про природну красу і те, що життя не крутиться навколо одних лише світських заходів.Мені подобається це поєднання краси, гламуру, фантазії, а потім правди,— сказала актриса.У новій фотосесії Рейчел МакАдамс теж не хотіла відходити від популяризації натуральної краси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA