місто Вікторія Сальма Гаєк акторка як виглядає місто Вікторія

Сальма Гаєк знайшла еліксир молодості: 56-річна суперзірка розповіла, завдяки чому її шкіра має ідеальний вигляд

Сейчас читают: 828
hochu.ua

Багато людей, дивлячись на Сальму Гаєк, навіть не підозрюють, що зірці вже 56 років. А все тому, що вона завжди виглядає просто неперевершено: її шкіра вирізняється пружністю та рівним тоном, а своє тіло актриса постійно тримає у формі, чим викликає в інших жінок її віку заздрісні зітхання, а в чоловіків - повний захват від побаченого.

У чому секрет Сальми Гаєк стало відомо ще 8 років тому, от тільки тоді ніхто на її зізнання не звернув належної уваги. Ми вирішили виправити цю ситуацію і розкажемо вам, яким еліксиром молодості користується голлівудська зірка.

У 2015 році акторка давала інтерв’ю для журналу ELLE. І саме тоді вона розкрила рецепт вічної молодості. Виявляється, вся річ в одному компоненті, який входить до складу її косметичних засобів.Я використовую інгредієнт під назвою Tepezcohuite, який використовують у Мексиці для постраждалих від опіків, тому що він повністю регенерує шкіру, і ніхто в Штатах не використовує цей інгредієнт, крім нас.

Коли я відвезла деякі інгредієнти в американські лабораторії, їхня реакція була такою: "О Боже мій! Чому це ніхто не використовує?" Ось чому я не роблю ні ботокса, ні пілінгів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA