Нео шоубізнес

Вік їй личить! Як зараз виглядає 59-річна зірка "Друзів" Ліза Кудроу (ФОТО)

Сейчас читают: 314
hochu.ua

Не секрет, що знаменитості намагаються вразити всіх розкішними виходами на червоних доріжках і макіяжем, який приховає всі вади.

Але є й ті, хто захоплюють натуральністю, не бояться вікових змін і нагадують, що природна краса — у списку головної жіночої зброї.Американська актриса Ліза Кудроу запам'яталася всім роллю Фібі Буффе в серіалі "Друзі".

І на превеликий подив фанатів, з моменту виходу першого сезону, її зовнішність мало як змінилася. І хоча Ліза Кудроу ніколи не розкривала свої секрети догляду за шкірою, в подкасті WTF with Marc Maron вона зізналася, що легко ставиться до вікових змін.Я просто кажу: "Добре, і що?

Ти старша, це добре, а чому це погано?"— коментувала Ліза Кудроу. Читати також Як виглядає Сальма Гаєк насправді: фото зірки "при повному параді" і без макіяжу За всю свою багаторічну кар'єру Ліза Кудроу жодного разу не з'являлася перед об'єктивами фотографів з яскравим макіяжем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA