зірки шоубізнес акторка

Через 30 років опісля: Памела Андерсон повторила свій культовий образ із "Рятувальників Малібу" (ФОТО)

Сейчас читают: 197
hochu.ua

Вік їй не підвладний. Йдеться про американську модель і актрису Памелу Андерсон, яка і зараз хвилює чоловічі серця. Нещодавно знаменитість знялася для рекламної кампанії бренду Frankies Bikini, котрий розробляє жіночі купальники.

Для створення однієї з моделей компанія надихнулася культовим червоним купальником зірки із популярного телесеріалу "Рятувальники Малібу".

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua.55-річна Памела Андерсон на знімку позує на тлі океану в купальнику червоного кольору, повторивши образ 30-річної давнини, де  зіграла героїню Сі Джей Паркер.

Телешоу про рятувальників вийшло в ефір наприкінці 80-х років і стало одним з тих, що найбільше переглядалося. Читати також Розставила всі крапки над "і": Оля Полякова висловилася про головну конкурентку Тіну Кароль Всі мої улюблені ідеї та професійні прийоми - все це змішалося в моїй спільній роботі над купальниками з Frankies Bikinis,— написала вона.Багатомільйонна армія шанувальників високо оцінила перетворення зірки, обсипавши її компліментами у коментарях. "Ікона"; "Неймовірна"; "Те, як ваші сини завжди розхвалюють вас у коментарях, просто найкраща"; "Так!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA