Меган Маркл Кейт Міддлтон Королівська сім'я Меган Маркл

Королівський спадок: 6 випадків, коли невістки леді Ді обирали її пам'ятні прикраси (ФОТО)

Сейчас читают: 483
hochu.ua

Життя монархів далеко не таке казкове, як у мультфільмах Walt Disney або книжках Шарля Перро та Християна Андерсена. На плечі представників королівських династій лягає гора обов'язків і правил, яких вони повинні беззаперечно дотримуватися.

Однак, попри це, у монархів є і приємні традиції, як, наприклад, успадкування ексклюзивних дорогоцінних прикрас.Зокрема, улюблениця британського народу принцеса Діана могла похвалитися неперевершеною скринькою з коштовностями, які здебільшого дісталися її невісткам.

І Кейт Міддлтон, і Меган Маркл неодноразово носили пам'ятні прикраси своєї покійної свекрухи, слідуючи влучному бажанню леді Ді, адже в листі, доданому до її заповіту принцеса зазначила:Я хотіла б, щоб ви передали всі мої коштовності в частку, яка належатиме моїм синам.

Нехай їхні дружини з часом оволодіють ними або просто використовуватимуть. Точний поділ прикрас я залишу на ваш розсуд.Після трагічної загибелі принцеси Діани дружини принца Гаррі та принца Вільяма неодноразово з'являлися на публіці в її колекційних прикрасах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA