новини шоубізнес діти знаменитостей Перші кадри

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф уперше став батьком: перші кадри актора з малюком

Сейчас читают: 102
hochu.ua

33-річний британський актор Деніел Редкліфф і його кохана, 38-річна американська акторка Ерін Дарк вперше стали батьками. Зірка "Гаррі Поттера" публічно не ділився радісною новиною з аудиторією, проте днями папараці помітили його на прогулянці з новонародженим.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє видання Daily Mail, зіркова пара була помічена в центрі Нью-Йорка. Сам Деніел Редкліфф керував дитячим візочком синього кольору і, намагаючись залишитися непоміченим, прикрив обличчя кепкою і маскою.

А його обраниця йшла поруч, не приховуючи свого обличчя. Читати також "Бандерятко вітає": снайперка Євгенія Емеральд вдруге стала мамою — перше фото дитини Новоспечені батьки поки ніяк не прокоментували приємну новину.

Стать малюка пара також тримає в секреті. Втім, новину про вагітність Ерін Дарк вони теж намагалися тримати в секреті й тільки минулого місяця стало відомо про швидке поповнення в їхній родині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA