фігура новини шоубізнес Сальма Гаєк

В самому купальнику все добре видно: Сальма Гаєк показала, яке в неї тіло у 56 років (ФОТО)

Сейчас читают: 719
hochu.ua

Голлівудська акторка мексиканського походження Сальма Гаєк намагається бути відвертою зі своєю аудиторією в соцмережах і часто показує, який вигляд має поза килимовими доріжками та публічними заходами.

Так, днями 56-річна лауреатка премії "Еммі" опублікувала кадри з відпочинку і поділилася результатами роботи над своєю фігурою.На знімках, опублікованих в Instagram, актриса показала, який вигляд має її тіло без фотошопу.

56-річна зірка позувала в жовтому бікіні під час відпочинку на яхті. Крім того, Сальма Гаєк поділилася серією відвертих знімків, які були зроблені під час її запливу в океан.

Читати також Бен Аффлек розповів, що насправді їсть Дженніфер Лопес, яка завжди виглядає ідеально (ФОТО) Щоразу, коли мені потрібно оновитися, я стрибаю в океан,— підписала знімки Сальма Гаєк.Варто зазначити, що голлівудська акторка без сорому показує не тільки свою фігуру без фотошопу, а й не боїться засвітитися без макіяжу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA