люди собаки Нео домашні улюбленці

Жваві антидепресанти: чому варто подружитися із бішон фрізе

Сейчас читают: 753
hochu.ua

Якщо у вас є діти, то на фоні їхніх м'яких іграшок не одразу можна буде знайти бішон фрізе. Це — французька болонка, маленька за розмірами і така гарна, неначе іграшка із трендового магазину.

Раніше ми писали про королівську породу котів, а тепер розкажемо про королівську собаку. Читати також Релакс для очей: екзотичні риби глибин океану (ФОТО) Якщо у вас є діти, або ж ви просто часто впадаєте у розпач і депресії, заведіть для себе бішон фрізе, пише fello.pet.Бішон фрізе була популярною ще у 12 столітті, її тримали аристократи Іспанії, Італії та Франції.

Ця порода вважалася підтвердженням статусу, краси та іміджу. Згодом цих собак помітили у королівських дворах.Зазвичай бішон фрізе мають біле забарвлення, рідко — кремове чи блідо-жовте.

Шерсть собаки кучерява, по доторку схожа на бавовну. Ці собаки практично ніколи не линяють, тому абсолютно підходять людям, які страждають на алергію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA