Стиль Мода антитренд аксесуари поради

Як не здешевити свій образ: 4 модні помилки, яких варто уникати

Сейчас читают: 974
hochu.ua

Хто сказав, що всі аксесуари мають бути в одній кольоровій гамі? Пройшли ті часи, коли сумка та взуття мали ідеально поєднуватися.

Сьогодні дозволяється грати з контрастними кольорами, аби виглядати модно та невимушено. Читати також Балетки, босоніжки на зав'язках та стиль Барбі: експерти назвали 5 пар модного взуття на літо 2023 року (ФОТО) Зручно, не задумуючись над поєднанням, обрати однаковий комплект прикрас з сережок, намиста, браслетів та кілець.

Але це може позбавити ваш образ унікальності та цікавості. Не на такий ефект ви сподіваєтесь, вірно? Сміливо змішуйте та поєднуйте різні предмети!Фото: freepik.comФункціональність габаритних сумок не має переважати над їхньою доречністю.

Погодьтеся, складно назвати стильною жінку, яка обирає велику сумку на вечірній захід. Обирайте сумку, яка пасуватиме до події, але водночас і відповідатиме сучасним тенденціям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA