Смартфон телефон гаджети

Чому телефон не варто тримати на тумбочці біля ліжка: чотири головні проблеми, які через це виникають

Сейчас читают: 458
hochu.ua

Багато з нас звикли перед сном залишати телефон біля ліжка. Це зручно, оскільки пристрій  у разі потреби завжди знаходиться під рукою, але вчені рекомендують уникати цієї практики.

У нашому матеріалі зібрано 4 причини, які змусять вас тримати смартфон якомога далі під час нічного сну. Читати також Шахраї скажуть вам "дякую": чому не можна користуватися чужою зарядкою для телефону Постійне знаходження смартфона на тумбочці біля ліжка може викликати низку проблем, пов'язаних з електромагнітним випромінюванням.

Ці проблеми включають безсоння, запаморочення, нудоту та роздратування. Вчені довели, що мозок людини особливо схильний до впливу випромінювання під час сну, тому рекомендується тримати гаджет якомога далі від ложа.Коли ви готуєтеся до сну з телефоном у руках, переглядаєте новини, спілкуєтеся в соціальних мережах або граєте, ви ризикуєте зіткнутися з проблемою безсоння.

Увечері мозок людини виробляє гормон мелатонін, який відповідає за якість сну. Однак яскраве підсвічування смартфона, особливо синього кольору, може знизити вироблення цього гормону як мінімум на 25%.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA