лайфхак туалет чистий дім

Дуже пошкодуєте, що не знали цього раніше: чому не можна змивати туалетний папір

Сейчас читают: 694
hochu.ua

Зазвичай туалетний папір виробляється на основі матеріалів, що зовсім або частково не розчиняються у воді. А отже ризик того, що їхнє змивання в унітаз спричинить засмічення каналізації та підняття води та всіх відходів, що раніше були в трубах - дуже великий.

Справитися з такою проблемою самотужки буде складно, а робота сантехніка обійдеться не дешево. Робіть висновки. Читати також Побутова хімія своїми руками: як приготувати доступні засоби для безпечного прибирання оселі Дещо спокійними щодо засмічення в трубах можуть бути власники квартир в нових багатоповерхівках.

Труби в цих домах ще не встигли зарости вапняними наростами, тому потоки води досить потужні, аби віднести папір в каналізаційний колектор.

Згодом рештки паперу будуть витягати з решітки каналізаційного відстійника, куди вони зрештою потраплять.Сьогодні виробники пропонують туалетний папір виготовлений з біорозкладаних матеріалів, що розчиняється у воді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA