тв-шоу МайстерШеф Майстер Шеф Професіонали

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 03.06.2023

Сейчас читают: 181
hochu.ua

Настають вихідні, а значить — саме час дивитися новий, 16 випуск, улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Сім учасників продовжать боротьбу за звання найкращого кухаря країни.

Де подивитися 16 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також "Голос країни-13" зніматимуть не в Україні: Юрій Горбунов розповів деталі про новий сезон Настав час згадати школу!

На учасників шоу чекають контрольні іспити, що складаються з 7 раундів, в яких перевірятимуться їхні кулінарні знання. Судді попросять їх перерахувати якнайбільше видів круп, а також назвати соуси, супи та пасти.Цікаво, чи зможе Саша Гриценко вирватися в лідери та довести, що він найкраще орієнтується у кулінарній літературі?

Скільки видів нарізок він назве, щоб здивувати саму Ольгу Мартинівську?У другому конкурсі професіоналам вдасться отримати відомий та унікальний майстер-клас від італійського шефа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA