місто Софія місто Софія

«Жителі до останнього не вірили, що зможуть повернутися додому, але ми це зробили», — мер Ірпеня

Сейчас читают: 603
womo.ua

4 липня на даху найвищого будинку міста-героя Ірпеня відбулась камерна подія з презентації перших спільних досягнень адміністрації міста та благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність» — були завершені роботи над 18-поверховим будинком із ЖК «Синергія 2+», який зазнав значних пошкоджень від російських окупантів.

У будинок було більш ніж 20 прямих «прильотів». Усі верхні поверхи були пошкоджені або прямими ударами, або уламками, а в 10 квартирах не залишилось навіть стін, тільки монолітні несучі конструкції.

Модераторка події Наталія Островська, ірпінчанка та журналістка, яка висвітлює події в Україні з першого дня великої війни, запрошувала почергово висловитись спікерів.

Першим взяв слово міський голова Олександр Маркушин. Він зазначив, що пошкодження будівлі були настільки значними, що багато фондів просто не брались допомагати. «Жителі до останнього не вірили, що зможуть повернутися додому, але ми це зробили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA