Даніель Салем ЗСУ Даніель Салем

“Це - Діана”: Даніель Салем показав ту, з якою проводить свій час (ВІДЕО)

Сейчас читают: 284
hochu.ua

Ресторатор та телеведучий Даніель Салем, який після 24 лютого служить у лавах ЗСУ, у своєму мікроблозі опублікував нове відео.

На ньому він зафільмований під час розбирання зброї, яке закінчується її поцілунком. У підписі до ролика, в якому замість оригінальної аудіодоріжки Салем використав романтичну пісню Джорджа Майкла “Careless Whisper”, ресторатор жартівливо висловився про свої стосунки зі зброєю, а також повідомив, що дав їй ім'я Діана.

Це й не дивно, бо чоловіки завжди з любов'ю та ніжністю відносяться до своїх “іграшок”.Все,що вам потрібно знати про мої стосунки.

Це - Діана,- пожартував чоловік. Читати також Даніель Салем опинився в епіцентрі техногенної катастрофи: кадри з Херсонщини, від яких навертаються сльози Підписники Даніеля не розгубилися та підхопили його жартівливу манеру у своїх коментарях до публікації: Читати також "Наша робота почалася з поцілунку": актриса Юлія Шугар розповіла про стосунки з Даніелем Салемом Також раніше ми писали, що Даніель Салем зізнався, чи змінилися його плани про усиновлення після розлучення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA