Нео фітнес Марина Боржемська

Жир внизу живота? ТОП-5 простых, но действенных упражнений, которые уберут его навсегда

Сейчас читают: 946
hochu.ua

Якщо вас турбують певні частини вашої фігури, значить необхідно підібрати конкретні вправи для проблемної ділянки. Раніше ми писали про те, як тренуватися під час спеки, аби не нашкодити організму.

А тепер розкажемо, як у домашніх умовах прибрати жир внизу живота.Часто бувають випадки, коли жінка регулярно займається фітнесом, доглядає за собою, слідкує за харчуванням, але небажаний жировий прошарок на животі нікуди не зникає.

Що робити у такому випадку, розповіла фітнес-тренер Марина Боржемська. Читати також Кардинальні зміни за 1 день: поради від дієтолога Самойленко Є декілька причин накопичення жиру внизу живота.

Зі слів експерта, до них відносяться слабкі м’язи преса, неправильна постава, переїдання, гормональний дисбаланс та інші.Марина Боржемська поділилася секретами, які допоможуть жінками накачати живіт і забути про жир.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA