Сша педофилия згвалтування сексуальне насильство злочини сексуальні домагання Сша

Зґвалтована Романом Поланскі жінка пробачила насильника: подробиці

Сейчас читают: 904
womo.ua

Саманта Ґеймер, яка була зґвалтована кінематографістом Романом Поланскі в 13-річному віці, заступилася за свого насильника та засудила рух MeToo.

Про це пише The Telegraph. 60-річна Саманта Ґеймер, яку зґвалтував кінорежисер Роман Поланскі у 1977 році, коли їй було 13 років, сказала, що цей випадок ніколи не був «великою проблемою» для неї. Читайте також: Учасника п’яних вечірок у Києві доставили в СІЗО: деталі та фото Зазначимо, що цей випадок став одним із найбільших скандалів Голлівуду.

Як відомо, Поланскі у будинку актора Джека Ніколсона в Лос-Анджелесі зґвалтував 13-річну модель Саманту Ґеймер, якій дав шампанське й наркотики.

Тоді режисер визнав свою провину й відсидів за ґратами 42 днів, після чого втік зі США до Франції. Читайте також: Співробітника фонду «Повернись живим» звинувачують в аб’юзі: подробиці Після цього скандалу Романа Поланскі неодноразово звинувачували й в інших сексуальних злочинах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA