здорове харчування харчування свято

Читаємо етикетки правильно. Як нас дурять виробники продуктів харчування?

Сейчас читают: 763
hochu.ua

Всесвітній день безпеки харчових продуктів — це щорічне свято, яке відзначають 7 червня, щоб підвищити поінформованість про важливість безпеки харчових продуктів та проблеми, пов'язані з харчовими отруєннями та захворюваннями, спричиненими неякісною чи забрудненою їжею.

Цього дня ми пропонуємо вам дізнатися, як виробники харчових продуктів обманюють нас, а також зберегти собі свого роду інструкцію, щоб не стати їхньою жертвою.За привабливими етикетками нерідко ховаються потенційно небезпечні для нашого здоров'я продукти.

Так-так, навіть усередині упаковки продукту, який на перший погляд здається корисним, можуть бути небажані компоненти. Тому важливо звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд товару, а й на його склад.

А ще правильно читати етикетку. Читати також Натуральні та штучні замінники цукру: все, про що вам варто знати Одна з основних порад — не приймайте на віру твердження, розміщені на лицьовій стороні упаковки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA