виховання домашні улюбленці коти та кішки

Як соціалізувати кошеня: 4 кроки, які допоможуть виростити впевненого кота

Сейчас читают: 127
hochu.ua

Але будь-якій тварині знадобиться період адаптації та соціалізації. Портал Love to know pets пропонує всього 4 кроки, які допоможуть вам виховати впевненого, сміливого та ввічливого кота.

Читати також 5 невибагливих порід собак для найбільш лінивих господарів Фото: PexelsІснує кілька кроків, які допоможуть соціалізувати ще зовсім маленьке кошеня і виростити впевненого, вихованого кота.

Займатися вихованням тварини потрібно починати вже з перших днів, як ви забрали її додому:Фото: PexelsФото: PexelsПоки кошеня ще не отримало повного набору вакцин, воно дуже сприйнятливе до різних шкідливих вірусів і вам варто про це пам'ятати.

Просіть гостей мити руки після вулиці; якщо у когось вдома залишився хворий кіт, то краще попросити відкласти візит до вас. Також намагайтеся не виводити кошеня на вулицю, поки тварина не зміцніє і не адаптується.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA