Настя Каменських Сша Украина Нео StandWithUkraine Ми з України Настя Каменських Сша Украина

Настя Каменських заспівала з Black Eyed Peas на підтримку України

Сейчас читают: 605
vogue.ua

Українська співачка Настя Каменських і популярні латиноамериканські виконавці підтримали український народ під час церемонії вручення премії Latin American Music Awards 2022, яка пройшла в ніч з 21 на 22 квітня в американському Лас-Вегасі.

Церемонію вручення премії Latin American Music Awards 2022 відкрив гурт Black Eyed Peas з піснею Where Is The Love, до виконання якої долучилася Настя Каменських, а також артисти Ozuna, CNCO, Prince Royce, Sofia Reyes, Farrukko та інші.

Виступ був присвячений Україні та українському народу, який героїчно бореться за свою свободу з російськими окупантами. Фронтмен гурту Will.

i. am продемонстрував свою солідарність з українцями й додав у текст пісні слова Pray for Ukraine. «Декораціями» виступу стали кадри нищівної війни, зокрема, фото постраждалих мирних жителів та зруйнованих міст в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA