Jerry Heil музыканты Нео Ми з України Jerry Heil

«Геть з України, москаль некрасівий»: Jerry Heil випустила трек з семплом Вєрки Сердючки

Сейчас читают: 871
vogue.ua

Українська співачка Jerry Heil випустила трек, за основу якого взяла частину з виступу Вєрки Сердючки 2004 року. «Трек із назвою «Jerry Heil feat.

Вєрка Сердючка» завжди був моєю мрією, але й подумати не могла, що створю це під час війни! Відео «Геть з України, москаль некрасівий» матері українського стендапу Вєрки Сердючки надихнуло мене взяти цей фрагмент за семпл і створити пісню на славу сучасним козакам: Зеленському, Кіму та Арестовичу і, звісно ж, народу України», — написала Jerry Heil під відео в YouTube.

Текст пісні #МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ — переосмислена версія української народної «Ой, на горі та й женці жнуть». У пісні Jerry Heil згадує найпопулярніших нині осіб в українському медіапросторі — президента Володимира Зеленського, губернатора Миколаївської ОДА Віталія Кіма, радника глави ОПУ Олексія Арестовича й воїнів ЗСУ.

Також співачка згадує й воєнні історії, що викликали резонанс в суспільстві, – як роми вкрали в окупантів танк і як жінка з балкона збила ворожий дрон за допомогою банки з закрутками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA