України Володимир Зеленський Сша Україна Нео України Володимир Зеленський Сша Україна

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з держсекретарем та міністром оборони США

Сейчас читают: 220
cosmo.com.ua

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном та Міністром оборони США Ллойдом Остіном, які прибули з візитом до Києва.

На зустрічі сторони обговорили оборонну допомогу, посилення санкцій проти росії та ряд інших важливих питань.  «Візит делегації високопосадовців США до Києва у цей відповідальний для Української держави момент є дуже цінним і важливим.

Обговорили з Держсекретарем Ентоні Блінкеном і міністром оборони Ллойдом Остіном оборонну допомогу, посилення санкційної політики проти Росії, фінансову підтримку України та гарантії безпеки.

Вдячний Сполученим Штатам Америки за безпрецедентну допомогу!» — написав у соцмережах Володимир Зеленський. Держсекретар США Ентоні Блінкен після візиту до Києва заявив, що суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж президент рф владімір путін. «Суть така: ми не знаємо, як розгортатиметься решта цієї війни, але ми знаємо, що суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж Владімір Путін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA