місто Маріуполь місто Харків місто Миколаїв місто Херсон спорт StandWithUkraine місто Маріуполь місто Харків місто Миколаїв місто Херсон

Гравці клубу «Шахтар» замінили свої прізвища на футболках на назви міст-героїв України

Сейчас читают: 999
vogue.ua

На благодійний матч з грецьким клубом «Олімпіакос» гравці команди «Шахтар» вийшли на поле у футболках, на яких замінили власні прізвища на назви міст-героїв України.

Гравці донецького «Шахтаря» 9 квітня провели благодійний матч проти грецької команди «Олімпіакос» у спеціальних футболках. Таким чином клуб продемонстрував підтримку українцям та нагадав світу про війну росії на території України та злочини, які російська армія чинить в українських містах.

Українські футболісти вийшли на поле стадіону «Георгіос Караїскакіс» у футболках, на спинах яких замість прізвищ гравців з'явилися назви міст Маріуполь, Ірпінь, Буча, Гостомель, Харків, Волноваха, Чернігів, Херсон, Охтирка та Миколаїв.

Також на формі «Шахтаря» розмістили український прапор зі словами STOP WAR та надпис #StandWithUkraine. Усі кошти від реалізації квитків на цей матч та реклами будуть передані ЗСУ, волонтерським організаціям, які допомагають українцям, медикам, а також на допомогу українським дітям, які постраждали від війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA