Анна Ризатдинова SHE Congress діти художня гімнастика вибір редакції Анна Ризатдинова

Анна Різатдінова на SHE Congress 2024: «Я вперше зрозуміла, що у художній гімнастиці є щось важливіше за олімпійські медалі»

Сейчас читают: 496
womo.ua

Цьогорічний SHE Congress ставив собі на мету реалізацію  слогана «Надихай. Створюй. Перемагай». Нещодавно завершилась Олімпіада у Парижі, і феноменальні виступи українських спортсменів вразили світ.

Перемоги Ольги Харлан та Жіночої національної збірної з фехтування, Ярослави Магучіх та Ірини Геращенко є дивовижними, але чемпіонів ще треба виростити.

Про  виклики у час війни розповіла легендарна гімнастка, а тепер засновниця власної академії Анна Різатдінова. Фото Anna Rizatdinova/Facebook Виклики у спорті були завжди, бо про нього згадують раз на чотири роки – напередодні Олімпіади.

Наприклад, до війни найбільшим викликом у художніх гімнасток було знайти зал, в якому стеля повинна бути не нижче 9-10 метрів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA