лайфхак взуття

За допомогою спецій та шкарпеток. Простий лайфхак допоможе вам позбутися поганого запаху з кросівок

Сейчас читают: 946
hochu.ua

Багато людей не дуже люблять літо, і на цій є низка цілком серйозних причин. Когось до неможливості дратують комарі та інші комахи, а хтось не знаходить собі спокою через те, що ноги у кросівках постійно пітніють, провокуючи не найприємніший запах.

Звичайно, добре, якщо їх можна закинути в пральну машину і позбавитися цієї проблеми. Але що, якщо такої можливості немає? Читати також Дезодорант для взуття: як самостійно зробити засіб, який позбавить неприємного запаху Кросівки, особливо з натуральної шкіри, не можна просто так закинути в пральну машину, щоб повернути їм свіжість і позбутися неприємного запаху.

І навіть якщо ви регулярно витягаєте устілки з взуття, щоб очистити їх, поганий аромат все одно може потім вас переслідувати.

Що ж робити? Без паніки. Ми маємо простий і дуже ефективний лайфхак. Вам знадобляться звичайні шкарпетки та спеції!Як прибрати неприємний запах із кросівок?Отже, для створення саморобного освіжувача вам знадобляться спеції, такі як гвоздика, чебрець, бадьян, лаванда, базилік та розмарин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA