The HardKiss Євробачення новини Юлія Саніна Чарльз III

Юлія Саніна розповіла, про що спілкувалася з королем Чарльзом III на сцені Євробачення (ВІДЕО)

Сейчас читают: 885
hochu.ua

Українська співачка Юлія Саніна особисто зустрілася з королем Великої Британії Чарльзом III і його дружиною королевою Каміллою.

Фронтвумен гурту The Hardkiss поділилася з фанатами, про що поговорила з монархом під час офіційного відкриття сцени пісенного конкурсу.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Юлія Саніна опублікувала кадри, на яких зазнімкована разом із королем Чарльзом, королевою-консорт Каміллою та іншими ведучими Євробачення-2023.

За словами виконавиці, під час особистої зустрічі з монархами їй вдалося поговорити з королем про проблеми українців, спричинені російською агресією, і подякувати британцям за допомогу, яку вони надають Україні в боротьбі з агресором.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Как жена Чарльза III показала всему миру, что готова стать новой королевой, несмотря на всю травлю lifehelper.one /11 месяцев назад
hochu.ua
У латексному комбінезоні: ким надихалася Юлія Саніна для створення образу на Євробачення 2023 hochu.ua /11 месяцев назад
takprosto.cc
Как жена Чарльза III показала всему миру, что готова стать новой королевой, несмотря на всю травлю takprosto.cc /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA