вагітність новини

Юлія Лущинська, яка "танцює гопака", оригінально повідомила про вагітність (ВІДЕО)

Сейчас читают: 800
hochu.ua

Співачка Юлія Лущинська, яка викликала справжній фурор завдяки пісні "Гопак", скоро стане мамою. Про швидке поповнення артистка натякнула кілька днів тому, однак наразилася на чергову хвилю хейту та звинувачень у хайпі.

Однак у відповідь на це вона оригінально підтвердила вагітність і розповіла, на якому терміні зараз перебуває. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Під останніми публікаціями Юлії в TikTok підписники стали відзначати, що вона помітно погладшала, у відповідь на що дівчина заінтригувала, що для цього є вагома причина.

Уже за кілька днів артистка виставила відео, що зробила тест на вагітність, проте його результати вирішила одразу не розкривати, через що її почали звинувачувати в хайпі.

Читати також "Спасибі, коханий!": Слава Камінська приголомшила новиною про третю вагітність (ФОТО) Це жесть здається хейту буде ще більше, коли дізнаєтесь правду тому я в інсті краще Проте на своїй сторінці в Instagram Юлія Лущинська підтвердила, що вона дійсно очікує на народження малюка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA