новини шоубізнес

"Я сьогодні посивів": соліст гурту "KOZAK System" показав переписку з донькою, яка опинилася в епіцентрі ракетного удару (ФОТО)

Сейчас читают: 101
hochu.ua

Соліст популярного рок-гурту "KOZAK System" Іван Леньо повідомив, що його 22-річна донька Маланка, під час ракетного удару по Чернігову, перебувала в епіцентрі трагедії.

Подробиці - в нашому матеріалі. Новиною Іван поділився у себе на Facebook. Він розповсюдив особисту переписку з Маланкою, в якій вона пише йому про те, що відбулося на місці удару та як себе почуває.

Читати також Запроданка Тодоренко навіть не згадала про трагічний удар по Одесі, де живуть її батьки Дівчина повідомила батькові, що під час удару по драмтеатру, вона знаходилася через дорогу від нього.

Маланка пише:У мене дрібні подряпини, трохи крові. Купа трупів, крик, ми бігли по склу і поміж трупів. Тату, це п*здець. Я не знаю, як ми вижили, але дякую нашим ангелам.Окрім того дівчина написала, що вона змогла зорієнтуватися та прийшла в укриття і обробила рани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA