Yakaboo Publishing психологія уривок з книги натхнення вибір редакції

Розлучись без страху. Досвід тієї, яка наважилася. Публікуємо уривок

Сейчас читают: 642
womo.ua

Тема розлучення актуальна, але, на жаль, досі мало розкрита в українському суспільстві, а також сповнена осуду і звинувачень.

Адже «довго і щасливо» часто є різним для чоловіка і дружини. Нещодавно у видавництві Yakaboo Publishing вийшла книга Bad Mama “Розлучись без страху.

Досвід тієї, яка наважилася”. Публікуємо уривок з розділу 6 “Особисте життя”. Вангую, що від цього розділу нудитиме всіх: і тих, хто щойно вирішив розлучитися, і тих, хто перебуває в цьому процесі, і тих, хто вже відпочив від нього, склав офіційні папери про свою самотність у шафку й готовий до нових стосунків.

Найстрашніша думка, яка переслідувала мене всюди після розлучення, — «я все життя тепер буду одна». Ні досвід інших жінок, які вдало виходили заміж з дітьми, ні моя терапевтка, ні 100 метчів у «Тіндері» не давали мені протягом року після розлучення відчуття, що я помиляюся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA