собаки собака домашні улюбленці догляд за тваринами домашній улюбленець

Якщо собака їсть землю, слід занепокоїтися: пояснюємо, що не так із твариною

Сейчас читают: 494
hochu.ua

Якщо на прогулянці ваш собака починає з апетитом куштувати землю, не сприймайте це як смішний момент, який ви можете зафільмувати та опублікувати у соцмережах для друзів.

Насправді ж причини такої поведінки можуть бути набагато серйозніші, ніж звичайний інтерес до навколишнього світу. Читати також Ні, ні й ще раз ні: 5 порід собак, які не завели б навіть ветлікарі Що робити у такій ситуації?

Для початку, з'ясуйте, чому вона виникла. Краще звернутися до спеціалістів - ветеринара, зоопсихолога, дресувальника. А потім, залежно від їхніх рекомендацій, змінюйте та покращуйте раціон, починайте відучувати від поганих звичок та загалом проводьте більше часу зі своїм пухнастиком.

Читати також Небезпечно красиві: дачні рослини, які можуть вбити вашого собаку Раніше ми писали про 3 породи собак, яким буде цікаво подорожувати разом з вами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA