город поради дачникам народні поради корисні поради

Як змусити гарбузи дозріти набагато швидше: лайфхаки від дачників-практиків

Сейчас читают: 392
hochu.ua

Часом буває дуже тяжко дочекатися дозрівання врожаю. На заваді стає як не погода, то банальна людська нетерплячість. Якщо ви з другої когорти і просто хочете швидше поласувати плодами власної роботи, пропонуємо дізнатися, як зробити, щоб помідори почервоніли швидше, а гарбузи дозріли раніше звичайного терміну.Обманути цей фрукт (так-так, гарбуз - це фрукт, докладніше про це ми обов’язково розповімо згодом!) насправді дуже просто.

Якщо зазвичай він дозріває у вересні-жовтні, то знаючи деякі тонкощі його вирощування, ви можете зменшити цей термін не на дні, а на цілі тижні!

Як - розповідаємо далі. Читати також Почервоніють прямо на очах: 4 дії, які значно прискорять дозрівання томатів (ВІДЕО) Аби гарбуз швидше дозрів і був готовий до вживання або закладки на тривале зберігання, обріжте всі пуп’янки на стеблі й повидаляйте квіти.

Таким чином рослина почне віддавати всі свої сили на те, щоб виростити вже й без того великі плоди, а не нарощувати купу нових.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA